Twistshake

— Detta inlägg är ett samarbete med Twistshake

Alicia vägrade napp och nappflaska hela sitt första levnadsår. Jag köpte hem flaska efter flaska för att se om hon skulle godkänna någon men svaret blev alltid detsamma. Nej. Efter bara några klunkar vägrade hon att dricka mer, hur vi än försökte. Tills vi en dag testade Twistshakes flaskor.

Än idag är deras flaskor storfavoriten här hemma. Nu när Alicia har slutat med välling inför natten står alltid en nappflaska med vatten bredvid sängen redo att släcka törsten hos vår lilla älskling. För Alicia har nappflaskan blivit mer än bara en flaska, den är en tröst, en trygghet.

Jag tror ni kan förstå min glädje när just Twistshake hörde av sig och ville göra ett samarbete med mig. Ett företag som jag med glädje representerar. För några dagar sedan landade en pipmugg hemma hos oss som vi redan använt flitigt och som nu har tagit del av vår samling.

Crawler Cup är den perfekta flaskan för barn som Alicia som har vuxit ur sin nappflaska och håller på att lära sig att dricka ur glas eller muggar. Den spillfria pipen stödjer barns aktiva livsstil utan att riskera spill och kladd. Flaskan är BPA, BPS, BPF-fri - säker för både dig och ditt barn

Fruit Splash är en revolutionerande uppfinning från Twistshake. Nu kan du snabbt och enkelt tex. göra milkshakes utan några tillsatta ämnen. Häll ner mjölk och frukt i pipmuggen, sätt på locket och skaka. Fruktmixern krossar frukten och frigör smakerna, så att du kan njuta av en naturlig och hälsosam fruktdryck.

I samarbete med #twistshake har jag nu möjlighet att ge er läsare hela 20 % rabatt på hela Twistshakes sortiment. Här kan även du hitta den perfekta flaskan för dig och ditt barn. Använd rabattkoden mammashus20 när ni beställer för att ta del av rabatten.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
älskar deras flaskor 😊
nouw.com/livetsomemelie
mammashus
mammashus,
Jag med! 👌🏻
nouw.com/mammashus
eschutz
eschutz,
Åh välkommen till Twistshake-familjen <3 Vi älskar dessa med men Wiggo vill bara ha dom minicup med handtagen 😋
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
Tack fina du! ❤️ Den är också så bra! 👌🏻 Alicia är nu så pass stor att hon kan dricka ur ett vanligt glas men varvar med denna som är smidigare som minimerar spill.
nouw.com/mammashus