Uppdatering: renovering

Ska vi behålla timmerväggen synlig? På den vänstra bilden ser ni längst ner tre lappade, snea timmerstockar på väggen, jag vet inte om vi ska behålla dem synliga eller ej. Vad tycker du?


Såhär ser det ut i lillans rum för tillfället. M har rivit det sista, och slängt säckvis med bråte från renoveringen. Byggdamm och sågspån hamnade i hela huset men med Ms mammas hjälp vann vi den kampen för stunden. Nu kan vi äntligen börja bygga upp rummet igen. Det ska bli så skönt nu när vi äntligen får ett fint rum till lillan.

Vårt hus byggdes för snart hundra år sedan, och det märktes när vi började riva. Rummets halvor är byggda vid olika tidpunkter och med olika tekniker. Golvet är lappat hit och dit och vi hittade många olika tapeter, som jag blev helt fascinerad av. I väggen fanns även spår efter ett getingbo som verkade ha varit nästan en halvmeter i diameter, snacka om att jag är glad att det inte fanns kvar.

Nu måste vi köpa nytt material, så att rummet kan byggas upp igen. Nytt regelverk, vindpapp, isolering, tak, mm. Golvet ligger redo att läggas och tapeterna är beställda, så snart hoppas jag att rummet, eller rättare sagt rummen, tar form igen. Vilken lättnad det kommer bli när allt är klart.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

mamamanda
mamamanda,
Behåll den synlig! Det hade jag gjort ☺️ men då gillar jag lite gammaldags stil 😊
Det kommer bli toppenfint när det är klart! 😃
nouw.com/mamamanda
mammashus
mammashus,
Jag gillar också lite gammaldags stil. 😊 Tack, det hoppas jag med.
nouw.com/mammashus
Rebeckah
Rebeckah,
Behåll den !! Så snyggt👌🏼😍
nouw.com/rebeckah
mammashus
mammashus,
Visst är det fint. 😊
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Jag går väl emot då och säger att jag hade gömt timmerväggen. Hade den inte varit lappad och så hade jag kanske tänkt annorlunda, men nu tror jag det blir finare utan 😊
nouw.com/jagochjuno