Ute faller snön


Det har snöat stora delar av dagen idag. Hela världen är vit utanför fönstret, snön tynger ner träden mot marken. Snöflingor lika stora som mynt faller virvlande ner mot den snötäckta marken. Utanför ylar vinden och sliter tag i huset, som att den försöker rubba huset från grunden.

Men här inne därimot, vilar lugnet över hemmet. Mätta och goa ligger våra tjejer nerbäddade i sina sängar och snosar så tryggt i värmen. Jag kan inte låta bli att studera deras små ansikten när de sover. Kan inte få nog av deras små egenheter som gör dem till just de. Så otroligt tacksam för den här stora gåvan vi fått.

Det går inte en dag utan att jag tackar så innerligt av hela mitt hjärta för den största gåvan av alla. Att vi tillslut har fått de två finaste tjejerna på hela jorden och har äran att säga att de är våra barn. Jag ska vareviga dag resten av mitt liv ge tillbaka; till dem. Överrösa dem med gränslös kärlek. Föralltid.

Tack för att ni finns och förgyller våra liv. Tack för att det var just ni som kom till just oss. Tack för att ni är just ni. Busiga, gosiga, tokiga ni, tack! Innan ni kom visste jag inte meningen med livet självt. Denna ofantliga, evigt växande kärlek som förändrat mig från grunden. Tack för att jag får vara er mamma!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,

Ja man är så evigt tacksam,för man ska inte ta något för givet =D

nouw.com/sweetwords
mammashus
mammashus,
Ja precis, så viktigt att inte ta något för givet! 😊
nouw.com/mammashus
Lexochlogan
Lexochlogan,
ja barnen är man så tacksam för, och körleken växer med antalet ocv åren 😍❤️
nouw.com/lexochlogan
mammashus
mammashus,
Exakt så! Evigt tacksam! ❤️
nouw.com/mammashus