Vabruari är här


Februari kom med besked, vabruari är verkligen här! Inte nog med att tjejerna tjuvstartade vabruari med magsjuka för ett par veckor sedan, så har de nu blivit sjuka igen. Jag vet inte om det är någon typ av influensa eller en förkylning, men de har hög feber och hosta, stackarna. Leona insjuknade först, redan i söndags blev hon dålig med över 39 graders feber. Jag fick alltså börja veckan med att vabba, och sedan tog min man över. En veckan fick de vara på förskolan innan de blev sjuka igen, snacka om otur!

Leona har varit riktigt dålig. Hon har inte haft någon aptit och därmed ingen energi. Febern har pendlat mellan 38 och över 39 grader enda sedan dess, i snart fem dagar nu! Hon har haft lite energi på förmiddagen för att sedan vara utslagen resten av dagen, det har varit så jobbigt att se. Jag vill så gärna ta bort deras smärta, ta över den, bara så att de får vara friska och må bra. Även Alicia fick feber i onsdags, sedan sov hon den natten i 14,5 timme! Efter det blev hon lite piggare men tempar fortfarande 38 grader, jag hoppas verkligen de mår bättre snart!

Nu hoppas jag på en bättre dag idag så vi kan fira alla hjärtans dag tillsammans och sedan ta myshelg, det ser jag fram emot! Jag fyndade en sagobok om Anna och Elsa från Frost till tjejerna i alla hjärtansdag present, jag hoppas att den kommer muntra upp dem lite i varje fall! Framför allt Alicia älskar Elsa just nu, hon har en Elsa docka som aldrig lämnar hennes sida, och en Elsa klänning som hon aldrig vill ta av sig... Förhoppningsvis har vi en frisk helg framför oss nu!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
mammashus
mammashus,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229