Vad önskar jag mer av 2018 som jag saknat 2017

Detta är en del av @victoriajongard och @moafidelie januariutmaning för att kickstarta bloggåret. Vill du också delta klicka här.

Det som jag saknade mest 2017 var en stressfri vardag. Då jag började arbeta igen i januari 2017 efter mammaledigheten med Alicia blev det ett helt annat tempo. Förskolelämningar, jobb, förskolehämtningar, matlagning och ta hand ett hem på det. Vanlig vardag med nya snabba rutiner, men med en liten bebis växande i magen igen. En stor omställning, mycket slit och mycket stress.

Slutet av året blev helt annorlunda såklart, när lillasyster väl kom till världen åtta långa dagar över tiden. Återigen nya rutiner, nu med en ny familjemedlem. En ny människa att lära känna. Vakennätter och oro, men gränslöst med kärlek. En ny relation att vårda, nu två små barn att ta hand om. Två syskon som ska hitta rätt, storasyster och lillasyster, lära känna varandra och lära sig sina nya roller. Så mycket kärlek.

Så det jag önskar av 2018 är ett lugnare tempo. Mys med familjen och verkligen njuta av mammaledigheten. Njuta av mina två små. Det känns som att jag vant mig med min nya roll som tvåbarnsmamma. Hittat rutiner som fungerar, lärt mig även min minsta tjejs alla signaler och behov. Så framöver vill jag ta vara på varje dag som tvåbarnsmamma. Omges av kärlek och ge desto mer.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

moafidelie
moafidelie,
Hoppas att ni får massa lugna dagar och inga måsten ❤️
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Tack, det hoppas jag med! ❤️
nouw.com/mammashus