Vad ska lillasyster heta?

Sedan en liten stund tillbaka är lillasysters namn bestämt. Eller ja, i varje fall till 95 %, sedan är det två varianter av samma namn som vi båda älskar som det står emellan, det ena är en lite kortare variant av det andra. Förhoppningsvis passar lillasyster i något av de namnen, men som det ser ut nu är det den korta varianten som vi föredrar.

Så vad ska lillasyster heta? Det är vi inte helt redo att avslöja men jag tänkte skriva lite om våra tankar kring namnet. Som ni kanske märkt kallar vi mini i magen ofta för Lilla L, eller vårt lilla lejon. 🦁 Namnet börjar alltså på L, och mellannamnet vi valt är Ulrica, ett mellannamn hon kommer att dela med sin farmor. Sedan har lejonet flera betydelser för oss. Kan ni gissa vilket namn vi valt?

Ser ni det underbara gose lejonet som jag köpt till mini? Jag hoppas att hon kommer att gilla den lika mycket som sin storasyster gör. Tanken är att vi ska ge den till lillasyster laddat med vår doft redan på BB. Namnet vi valt till lillasyster betyder lejoninna, eller just lejon, och redan nu är hon vår lilla kämpe. Dessutom beroende på hur bra lillasyster är på att passa tider kommer hon födas i lejonets stjärntecken. Men det får tiden utvisa, som vi längtar nu!

🦁💕 L Ulrica Rithell, vårt lilla lejon. 💕🦁


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Va kul att ni kollat upp vad de betyder 😍 Sö fint lejon!
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tack, visst är det sött! 😍
nouw.com/mammashus
moafidelie
moafidelie,
Åh! Blir nästan tårögd när jag läser det här. My är lejon och innan hon kom kallade vi henne ofta för lilla lejon vilket vi gör fortfarande 😍❤
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Men så mysigt att ni också kallar My för lilla lejon. 😍❤️
nouw.com/mammashus