Välkommen in i hallen!


Nu kan vi äntligen säga att hallen är klar! Eller ja, den har varit klar i någon månad nu, men jag har inte hunnit med att fotografera den tidigare. Den inre hallen har vi fortfarande kvar att renovera, men där är det bara ytskikten som behöver fixas, och inte allt underarbete som behövdes i den yttre hallen. Vi planerar att ta tag i resten av hallen framöver, förhoppningsvis nu under semestern.

Men så mycket vi hunnit med redan! Vi rev ner hela hallen till stommen, rev ner tak och isolering, rev garderoberna och byggde en ny, och tog fram timmerväggen. Vi höjde taket upp i nock, ny vindpapp, isolering och innertak. Sedan satte upp en stock i taket som min man gjort från ett träd i trädgården. Den betsade jag för att matcha timmerväggens färg. Vi satte vindpapp och panel på väggarna och byggde en platsbyggd hatthylla och skohylla.

Metallen i hallen har min man ordnat. Han har smidet krokar, skohorn och dörrhandtag, det blev så charmigt och rustikt tycker jag. På golvet har vi lagt golvvärme och klinker, kommer bli så skönt att gå på i vinter! Jag skulle tro att vår hund kommer ligga där och sova ofta när det blir kallare ute. Igår kväll åkte vi ut till svärföräldrarnas stuga, så nu vaknade vi upp till en klarblå himmel och spelklart vatten. Blir förhoppningvis en dag fylld av sol och bad!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer