Välkommen till världen

Detaljbild från fotografiet till födelseannonsen

Bättre sent än aldrig hoppas jag, för idag har vi skickat in bild och text till Alicias födelseannons. Hon blir 11 veckor om två dagar... Vart tog tiden vägen? Det känns som om det bara var ett par veckor sedan hon föddes, samtidigt som det känns som om hon alltid har varit hos oss, hon är en så självklar del av vår familj.

Jag visste inte innan att varken annons eller fotografering kostar någonting, så när jag upptäckte det blev jag glatt överraskad. Vad ska man välja för bild som ska visa upp våran lilla för världen? Ett familjefoto? Ett när hon är nyfödd eller ett nytaget? Varken jag eller M hade någon direkt lust att vara med på bild, och våra foton från när lillan är nyfödd kändes helt enkelt för intima för att dela med sig av till alla. Tillslut valde vi ett från babyfotograferingen vi gjorde för ett par veckor sedan, där lillan är i min famn men mitt ansikte inte är med i bild, fokus är där det bör vara, på lillan.

Vi kommer alltid finnas vid din sida, alltid ställa upp vad det än gäller. Jag ser fram emot att se dig utvecklas till den underbara person jag vet att du är. Jag önskar du kommer hitta just din plats här på jorden, hitta det som gör dig lycklig. Välkommen till världen lilla älskling!

Foto: Louise Svärd.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer