Vänner för livet

Bildbomb!

Idag har vi haft en mysdag tillsammans med min fina vän Tina och hennes underbara dotter. Det skiljer endast en vecka på våra små och de har så mycket gemensamt. Det är så kul att se dem leka tillsammans, hålla varandra i hand och kramas. Så små och kärleksfulla! Jag kan inte låta bli att drömma om att de växer upp tillsammans och blir bästa vänner precis som deras mammor.

Vi spenderade dagen i lekparken. Alicia var eld och lågor, jag älskar att se henne så lycklig. Hon sprang runt och utforskade allting, gungade, klättrade och grävde i sandlådan, med sin vän vid sin sida. För oss mammor stod fika och struntprat på schemat, så mysigt! Sedan avslutade vi dagen med att mata änderna, eller som Alicia säger "kvackorna". Hon älskar fåglar just nu så hon tjöt av förstjustning av att se alla små hungriga fåglar. Glädjen i hennes ögon gjorde hela min dag, älskade unge!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

Jasmineivanoff
Jasmineivanoff,
Vad roligt att få barn så nära när man är bästa vänner och se dem växa upp tillsammans 😊 Jätte fina bilder också!
nouw.com/jasmineivanoff
mammashus
mammashus,
Ja det är verkligen något alldeles extra! 😊 Blev så glad när det visade sig att båda var gravida samtidigt, dessutom i nästan samma vecka. 😍 Tack så mycket!
nouw.com/mammashus
Eleonora,