Våra första små kycklingar


I helgen så kläcktes våra allra första små kycklingar här hemma. Svärföräldrarna har köpt en äggkläckningsmaskin som vi nu har testat, och som alltså resulterade i två små kycklingar. De första tre dagarna spenderade de i maskinen inomhus men nu har de fått flytta ut i hönshuset. Däri har de nu en egen liten bur med värmelampa, mat och vatten. De är verkligen otroligt söta!

Ni kan själva förstå tjejernas glädje när de fick se den första lilla kycklingen som precis hade kläckts. Stoltheten och kärleken bara lyste ur deras ögon. Vi fick vänta nästan ett dygn innan den andra och sista kycklingen kläcktes. Det var en sådan lättnad att den andra slapp vara ensam! Nu har de i varje fall varandra genom livet. De ligger gärna tätt intill varandra och gosar och sover ihop, så söta!

När tjejerna väl fick hålla i de små liven var de så stolta. De har blivit stormförtjusta i fjäderbollarna och pratar om dem konstant. Men just att få hålla i dem och klappa dem är något alldeles speciellt. Efter att ha tänkt länge och väl så har Alicia nu döpt dem. Systrarna Ärta och Anna såklart, enligt Alicia i varje fall. Synd bara att vi inte kan se skillnad på dem än, haha!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Men så gulliga <3
nouw.com/eschutz