Växer så det knakar


Leona är nu nästan 3 månader ung, och hon växer så otroligt fort. Precis så som det ska vara, men mamman hänger inte med. Idag fick jag sortera bort storlek 56 och leta fram Alicias urvuxna kläder i storlek 62. De små små kläderna som jag så noga tvättat och vikt undan i slutet av lillasysters graviditet väckte än en gång så många minnen från när Alicia var nyfödd. Otroligt att lite tyg kan väcka sådana känslor. Glädjefyllda, lyckliga minnen från vår första tid som tre.

Det känns som att Leona föddes bara för någon vecka sedan så jag har svårt att förstå att hon är nästan 3 månader. Det är ännu svårare att inse att min lilla på 3405 gram nästan har dubblerat sin vikt under sin tid hos oss, och numera passar i storlek 62. Vart tog tiden vägen? Under graviditeten kändes varje dag på slutet som en evighet, nu bara rusar tiden förbi. Jag försöker ta vara på varje litet ögonblick med min älskling, för jag vet hur otroligt snabbt tiden går.Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

etthempålandet
etthempålandet,
Känner igen mig...har också en liten som växer så det knakar. Har blivit en riktigt liten budda-bebis. Samtidigt som det är så härligt att följa deras utveckling så vill man bromsa tiden. Så mysigt med dessa små bebisar!
nouw.com/etthempålandet
mammashus
mammashus,
Älskar små buddha bebisar! 😍 Ja precis, allt på samma gång.
nouw.com/mammashus