Vecka 22-23


Varje vecka under graviditeten har jag skrivit ner mina symptom och funderingar och även fotograferat min växande mage. Allt för att ha något att titta tillbaka på senare och minnas alla detaljer. Jag gick in i vecka 22 i början av september och här nedan kan ni läsa mina tankar från den veckan och vecka 23. Jag hoppas ni tycker det är lika roligt som jag att följa med i varje steg i den här resan mot ett syskon till Alicia och Leona!

Den 30/8-12/9 2020.

I söndags gick vi in i vecka 23! Vilket innebär att vi går in i vecka 24 redan i morgon. Tänk att nu har vi passerat halvtid, nu blir det allt färre dagar kvar tills det är dags! Som vi längtar efter dig bebis! Jag mår väldigt bra just nu, njuter mest av den allt rundare magen och alla sparkar däri. Illamåendet har blivit bättre den här veckan. Fortfarande är jag ganska trött framåt kvällen. På natten vaknar jag då och då av halsbränna, men i övrigt mår jag så bra!

Livmodern når nu strax över naveln. Bebisen väger runt 510 gram och är 28,5 centimeter långt. Barnet rör sig mycket, speciellt på kvällarna kan det vara mycket gymnastik i magen. Barnet kan nu urskilja ljud som kommer både från mammans kropp och utanför magen. Redan nu har bebisen en chans att överleva om den skulle födas för tidigt. 57,5 % av graviditeten har passerat och det är 119 dagar kvar till beräknad förlossning.


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

FelleSjoberg
FelleSjoberg,

Hatade verkligen min graviditet, mådde så himla dåligt. Men nu i efterhand kommer man ihåg dem mysiga stunderna som du går igenom nu. Åh.. 😍

nouw.com/fellesjoberg