Vecka 39

För ett år sedan idag var jag gravid i vecka 39. 14 ynka dagar kvar till beräknad födsel. 14 dagar, det är verkligen ingenting i det här sammanhanget, när man gått och längtat efter något så länge. Räknat ner dag efter dag, från början över 200 dagar, men nu endast 14 dagar kvar. Det var helt ofattbart, det kändes som att jag varit gravid i en evighet, och så äntligen var slutet nära. Belöningen, vårt älskade barn var inom räckhåll. 

Det var nog tur att jag inte visste att det i själva verket skulle gå hela 27 dagar innan jag äntligen skulle få träffa vår lilla. De där 13 dagarna över tiden var de längsta i mitt liv. Evighetslånga. Men nu när jag tänker på det var det mest ovissheten som var jobbig. Det hade kanske varit bättre trots allt att veta när liten skulle komma, så att jag kunde förbereda mig och räkna ner. Nu gick jag i stället och kände efter hela tiden, och när inget hände började jag misströsta, det kändes som att förlossningen aldrig skulle starta.

Men vad magiskt det var när det väl hände. Den där eftermiddagen den 21 september förra året, när jag kände de första värkarna och jag förstod att det var dags. Att vår älskade dotter äntligen var påväg till världen. Inom en snar framtid skulle jag bli mamma. Vi skulle bli en familj. En liten familj på tre personer. 

Alicia Mikaela, du betyder allt!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

eschutz
eschutz,
Så fint 👌🏼☺️
nouw.com/eschutz
mammashus
mammashus,
bolmgren
bolmgren,
Katten ser ut att gilla de iaf 😂😍🙌
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Haha ja det gör hon! Får alltid lyfta ner henne när jag ska byta blöja. 😂
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Samma här 😬 o när hon hoppar ner är de omöjligt att byta blöja på Wilma 😅
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
Tihi! 😄 Alicia älskar djur och skriker av glädje när hon ser Ninja. 😍 (Katten.)
nouw.com/mammashus
bolmgren
bolmgren,
Precis, samma här 🙌 skrattar högt när hon ser en hund pch snsrt har inte vår katt nån päls kvar 😂
nouw.com/bolmgren
mammashus
mammashus,
😂
Vi har både hund och katt och hon älskar dem. De är lite mer skygga. Men saknat men säkert börjar hon lära sig att klappa försiktigt, även om det är svårt när hon blir ivrig. 😅
nouw.com/mammashus