Vecka 41

Idag går vi in i vecka 41. En dag över tiden, antagligen en av många om lillasyster tar efter sin storasyster. Jag mår fortfarande väldigt bra och älskar att vara gravid, men längtar så efter vårt lilla lejon nu. Och så ser jag fram emot förlossningen. Hur ont det än gör är det bland det mäktigaste jag upplevt, jag längtar efter att vara med om det igen. Annars är det inga direkta förändringar, förut att det känns som jag fått en hel del råmjölk och att jag sen igår har känt av lite mensvärk till och från. Förhoppningvis är det kroppen som förbereder sig, men vem vet.

Nästan alla barn kommer ut innan de har blivit överburna, det vill säga före vecka 43. Efter 43 fullgångna graviditetsveckor börjar moderkakan gradvis att fungera sämre och därför brukar förlossningen sättas igång. Men de allra flesta förlossningar kommer igång av sig själva innan dess. 100,4% av graviditeten har passerat och det är 0 dagar kvar till beräknad födelse, nu är det 1 dag över tiden. Kom nu lillasyster!

Ser ni det som ser ut som ett nytt födelsemärke på sidan av magen? Ett av tusen myggbett jag fått den senaste tiden, myggor verkligen älskar mig...!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer