Vem behöver sömn?

De oroliga nätterna fortsätter för lillan, och därmed även för mig. Hon somnade ganska sent för att vara hon, 21:30. Sedan sov hon gott i kanske en timme innan hon vaknade med ett ryck, stackars lilla plutt. Jag tog upp henne i famnen och gosade och sjöng för henne, och nästan direkt kände jag hur hon blev tung i min famn. Hon hade somnat om. Jag bäddade ner henne i sin säng, och la hennes gosekanin vid hennes sida.

Vid klockan 24 vaknade hon igen, men den här gången kunde hon inte somna om. Hon var inte ledsen, men kunde bara inte somna. Jag försökte med allt och lite till, men inget hjälpte. Vi ammade, vi bytte blöja, även om den igentligen var ren, jag höll hennes kropp mot min och vaggade och sjöng. Hon fick ligga bredvid mig som hon älskar, jag försökte söva henne i sin säng. Nope, det blev bara joller som svar.

Tillslut, ungefär vid 2, däckade hon i sin säng med mig vid sin sida, med min arm runt henne. Båda var helt utslagna av trötthet. Sedan sov hon så gott tills hon vaknade med ett skrik nu vid 6:30. Hoppas att jag än en gång lyckas söva henne, några timmars sömn till skulle inte sitta fel. Men vad som helst för dig min älskade unge!


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

jagochjuno
jagochjuno,
Åh, hoppas hon kommer tillbaka till att kunna sova skönt snart. Det här är ju varken kul för henne eller er föräldrar.
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Ja hoppas! Men har varit bortskämd tidigare så får väl leva på det. 😅
nouw.com/mammashus
Det kommer ju faser till och från det första året, så det är ju möjligt att det kan vara så nu. Jobbigt när man är mitt i det, men det går faktiskt oftast snabbt över 😊 Hoppas ni får sova bättre inatt!
---
25:årig morsa till Oliver, ett år, boendes i Götlaborg. En gemytlig blogg om inredning, kost och träning samt saker nära hjärtat <3
jessiesvardag.com/
mammashus
mammashus,
Ja så är det ju, det känns som om hon är i en fas just nu. Men snart vänder det får vi hoppas. 😊
nouw.com/mammashus
jagochjuno
jagochjuno,
Sömn är så himla överskattat! 😉 Sova tackade vi nej till när vi blev gravida ;D
nouw.com/jagochjuno
mammashus
mammashus,
Haha ja vi gjorde väl det. 😅
nouw.com/mammashus