Villen lokal ska vi välja?

Vi står i valet och kvalet här hemma. Vi har precis varit och tittat på de två lokaler det står emellan till lillans 1 års kalas. Båda lokalerna ligger på en gård precis i närheten av vårt hus, en loge och sedan själva matsalen på gården.

Från början var jag helt inställd på logen då den är så otroligt charmig, precis så som jag drömt om. Men med tanke på att kalaset ska hållas i slutet av september kanske det inte är helt optimalt. En oisolerad loge, där det drar och barnen inte kan krypa på golvet kanske inte var så genomtänkt ändå.

Det andra alternativet är något dyrare, men då ingår kök och porslin. Dessutom är där varmt och skönt och lite mer barnvänligt. Inte riktigt det jag tänkt mig men ändå väldigt charmigt på sitt sätt. Där kan vi duka långbord och ändå ha plats för de små att leka. Vad tycker ni? Vilken lokal hade ni valt?


Jennifer <3

Gillar

Kommentarer

MrsHenriksson
MrsHenriksson,
mammashus
mammashus,
Ja hur charmigt är det inte? 😍
nouw.com/mammashus
sandra rithell
,
Jag tycker att matsalen låter bättre...för på logen kan det ju finnas stickor av golvet...så köket kan jag rekommendera nenne 😊
sandra rithell
,
matsalen menar jag 😊
mammashus
mammashus,
Mm, verkligen värt att tänka på. Vi får se hur vi gör. 😊
nouw.com/mammashus
moafidelie
moafidelie,
Jag hade valt själva matsalen. Förstår känslan & det lite mer "spektakulära" i den andra lokalen men det försvinner rätt snabbt om det är kallt & barnen inte kan leka fritt utan att tänka på kalla händer och fötter, stickor i fingrarna och kanske damm. Att man får låna porslin och kök kommer underlätta SÅ MYCKET för er är min känsla också. Ska bli spännande att se vad ni väljer i slutändan ❤️
nouw.com/moafidelie
mammashus
mammashus,
Tack, så bra input! 👌🏻 Ska fundera över helgen, hoppas kunna bestämma mig tills på måndag. ❤️
nouw.com/mammashus